ROBINEÈšI

Filtru Y de impuritați

Filtrul de reținere impurități corp fontă se utilizează ca armaturi pentru reținerea impurităților din apa rece , apa caldă, produse petroliere și alte fluide nenocive, nepericuloase și neagresive față de materialele din care sunt executate piesele.

 Robinet de închidere cu clapă fluture tip Wafer

Robinetele cu clapă fluture centrică tip wafer din fontă se montează în instalații sau rețele de transport pentru apa industrială rece si caldă, vapori saturați, produse petroliere, fluide încărcate cu particule solide (consistența max. 3%), cu condiția asigurării compatibilității din punct de vedere al coroziunii, eroziunii și siguranței în exploatare in raport cu construcția și materialele folosite la execuția acestor robinete.

 Robinet de închidere cu ventil

Robinetele de închidere cu ventil din fontă se montează în instalații sau rețele de transport pentru apă, abur, gaze, produse petroliere și alte fluide compatibile din punct de vedere al rezistenței la coroziune, atac microbiologic și temperatură, în raport cu caracteristicile materialelor din care se execută piesele în contact cu mediul circulant.

 Robinet de închidere cu sferă

Robinetele de inchidere cu sferă din fontă se folosesc ca armaturi de închidere etanșă pentru funcționare INCHIS-DESCHIS sau în poziții intermediare în instalații de transport și distribuții apă industrială rece-calda, gaze, ape uzate, produse petroliere compatibile cu materialele din care este executat robinetul.

 Robinet de închidere cu sertar cauciucat

Robinetele cu sertar cauciucat sunt destinate montarii pe conductele de transport a apei din cadrul sistemelor de alimentație și de distribuție, în rețelele urbane, irigații, sau pentru alte conducte prin care circula fluide compatibile cu materialele din care se execută piesele în contact cu mediul circulant.