Puternic conectat

Cu cunoștințele noastre, ne-am făcut un nume în toate sectoarele încă din 1903.

Despre SC GELDBACH FITINGURI SI FLANSE SRL

ISTORIE

Istoria familiei Geldbach datează de la bunicul lui Wilhelm Geldbach, bunicul doctorului Geldbach. ÃŽn 1903, acesta È™i-a înfiinÈ›at propria fabrică de presare È™i È™tanÈ›are cu o fabrică de coliere È™i flanÈ™e de tablă pentru industria minieră, care erau forjate la È›evi la acea vreme. “Cei doi fii ai săi, Dr. Wilhelm Geldbach È™i Dr. Alfred Geldbach, au preluat Compania È™i au contribuit cu propriile lor abilități inginereÈ™ti È™i cu multe dezvoltări brevetate”, spune doamna El Difrawi-Geldbach. “Când soÈ›ul meu s-a alăturat companiei în 1963, aceasta avea 218 angajaÈ›i È™i încă făcea parte în principal din industria minieră.” SimÈ›ul datoriei a fost cel care l-a făcut pe doctorul în drept È™i asistentul fiscal calificat să își dedice cariera afacerii de familie. Tatăl său murise în 1952, iar unchiul său a început să se retragă din afaceri după ce fondatorul Wilhelm Geldbach a murit È™i el în 1964. Ca răspuns la criza cărbunelui din 1968, Dr. Geldbach a făcut totul pentru a intensifica vânzările È™i a extinde cooperarea internaÈ›ională. ProducÈ›ia s-a concentrat pe flanÈ™e È™i fitinguri È™i a adus companiei Geldbach numeroase aprobări internaÈ›ionale din partea marilor companii chimice È™i petrochimice. La începutul anilor 1970, Dr. Geldbach a fondat Geldbach Gruppe GmbH & Co. KG pentru a obÈ›ine mai multă independență față de o singură industrie. ÃŽn 1999, Geldbach Gruppe È™i Wilhelm Geldbach, Gelsen¬kirchen, s-au separat pentru a lucra independent. Pentru Dr. Geldbach, acest lucru a însemnat posibilitatea de a realiza producÈ›ia la scară internaÈ›ională, dar în conformitate cu standardele de calitate germane apreciate la nivel internaÈ›ional. “ÃŽntre timp, brevetele noastre au devenit standardul tehnologic”, comentează doamna El Difrawi-Geldbach. “ÃŽn timp ce cerinÈ›ele sunt mereu în creÈ™tere, inovaÈ›iile sunt posibile doar în ceea ce priveÈ™te materialele. Noi producem flanÈ™e È™i fitinguri de foarte bună calitate germană, care este apreciată în întreaga lume. Toate atelierele noastre funcÈ›ionează ca niÈ™te fabrici germane, cu toate aprobările necesare.” Grupul Geldbach este un holding deÈ›inut 100% de familie. Patru dintre cei 33 de membri ai săi din întreaga lume sunt producători: doi în Germania È™i doi în China, ambii dotaÈ›i cu experienÈ›a È™i know-how-ul pe termen lung al companiilor-mamă germane.

COMPETENÈšA NOASTRÄ‚ DE BAZÄ‚

SC GELDBACH FITINGURI SI FLANSE SRL este partenerul dumneavoastră puternic, cu un portofoliu de produse și o gamă de servicii adaptate la cerințele dumneavoastră specifice. Grupul Geldbach include distribuitori specializați, precum și fabrici proprii de producție angajate în calitate și tradiție. Datorită structurii sale diversificate, grupul nu numai că este capabil să acopere în scurt timp toate cerințele din stoc, dar și să se ocupe de proiecte complexe de toate dimensiunile, de la început până la sfârșit.

Mr. Wilhelm Geldbach

Dr. Manfred Geldbach

MISIUNEA NOASTRÄ‚

SERVICII CU VALOARE ADÄ‚UGATÄ‚

Geldbach este partenerul dvs. de încredere atunci când vine vorba de țevi și racorduri de țevi în conformitate cu DIN EN, ASME și BS din oțeluri nealiate, aliate și rezistente la temperaturi scăzute, precum și oțeluri cu randament ridicat, oțeluri cu granulație fină și oțeluri inoxidabile. Prin controlul întregului lanț valoric, se asigură un standard de calitate constant ridicat, care poate fi dovedit în orice moment prin numeroase certificări, precum și prin aprobări. Propria noastră expertiză tehnică contribuie la un nivel ridicat de beneficii pentru clienți în orice moment. Datorită prezenței operaționale globale în legătură cu procesele de luare a deciziilor eficiente, se poate oferi un serviciu internațional pentru clienți atât la nivel local, cât și internațional.

SC GELDBACH FITINGURI SI FLANSE SRL este membră a Geldbach Gruppe.

Am făcut parte din primele companii care au stabilit contacte în China. În 1998, am negociat planuri concrete de dezvoltare locală. Ne-am numărat printre primii investitori străini.

LOCAȚIILE NOASTRE DE PRODUCȚIE ȘI VÂNZĂRI

NUMELE NOASTRE ÃŽN LUME