Soluții specifice industriei

Punctele noastre forte sunt cerințele speciale și expertiza corespunzătoare.

Furnizor pentru rafinării și industria petrochimică

Rafinăriile și industria petrochimică produc carburanți și o varietate de alte produse de uz cotidian, fie ca produse preliminare, fie ca produse finale, folosind țiței și gaze naturale. Acest lucru necesită standarde de siguranță riguroase corespunzătoare și, prin urmare, și furnizori care pot satisface cerințele ridicate ale acestei industrii.

Servicii impresionante pentru rafinării și industria petrochimică

Petrochimia ca domeniu cuprinde o varietate de produse de uz cotidian, cum ar fi materialele plastice, plastifianții, materiile prime pentru detergenți, solvenții și produsele preliminare utilizate în prelucrarea chimică. Aceasta implică, de obicei, prelucrarea substanțelor chimice pe bază de petrol ca materii prime. Nafta și distilatele medii servesc drept materii prime, astfel că industria petrochimică este strâns legată de rafinării.

Multe companii și furnizorii acestora vor lucra numai cu furnizorii din amonte care sunt extrem de bine familiarizați cu cerințele speciale implicate și care pot documenta expertiza necesară.

Noi, cei de la SC GELDBACH FITINGURI SI FLANSE SRL, oferim consultanță și asistență profesională pentru clienți. Dincolo de gama noastră extinsă de produse, le oferim clienților și un sprijin extrem de profesionist în implementarea proiectelor complexe de conducte și instalații, precum și în furnizarea produselor necesare zilnic.

Clienții noștri beneficiază de următoarele specialități pe care le furnizăm în mod special pentru industria petrochimică și rafinării:

  • Managementul MRO (operaÈ›iuni de întreÈ›inere È™i reparaÈ›ii) È™i asistență în timpul opririlor
  • Calculul grosimii pereÈ›ilor pentru fitingurile de È›evi conform DIN EN 1594 È™i AD 2000
  • CunoaÈ™terea aprofundată a standardelor aplicabile instalaÈ›iilor de producÈ›ie
  • CerinÈ›e avansate, cum ar fi testarea la tracÈ›iune la cald È™i testarea la impact cu crestătură
  • Managementul proiectelor, precum È™i servicii de tip “one-stop-shop
    Expertiza specifică industriei, rezultată din anii de experiență

Nu ezitați să ne contactați pe noi și pe experții noștri din industrie pentru orice întrebări pe care le aveți cu privire la serviciile noastre pentru petrochimie și rafinării.